individuele zwemlessen

De individuele zwemlessen zijn voor zwemmers van alle niveaus. Jij kunt aangeven waar je aan wilt werken.
Misschien wil je leren zwemmen zonder dat je pijn krijgt in je nek of schouders, of wil je onderzoeken waarom je toch niet beter of sneller gaat zwemmen ondanks alle oefening die je erin stopt.
Je kunt er voor kiezen om aan een van de vijf slagen* te werken of aan meerdere slagen in een les. Ook kan je er voor kiezen om in een les voornamelijk een aspect van een bepaalde slag te onderzoeken, zoals bijvoorbeeld de ademhaling of de rotatie in de borst- of rugcrawl of een effectieve beenbeweging in de schoolslag.
Voor mensen die zich niet op hun gemak voelen in het water kunnen we werken aan het leren vertrouwen op de ondersteuning die water je geeft.

Ook kunnen wij individuele zwemlessen of lessen in kleine groepjes verzorgen aan kinderen op weg naar het behalen van hun ABC-diploma’s.
Kinderen die maar niet kunnen ontspannen in het water kan ik meestal in één les een heel stuk verder brengen, bijvoorbeeld in het ontspannen kunnen drijven en het weer terug kunnen vinden van hun voeten (op de bodem). Ook kunnen we werken aan de speciale vaardigheden zoals duiken, hoekduik, koprol etc.

Een individuele les duurt 55 minuten en kost € 80,- (en voor 2 personen € 100,- ).
De meeste individuele zwemlessen worden gegeven in het Sloterparkbad in Amsterdam. Daar hebben we dan het hele instructiebad of recreatiebad voor ons zelf.

* de vijf meest bekende zwemslagen: schoolslag, enkelvoudige rugslag, borstcrawl, rugcrawl en vlinderslag